BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 30, 2012

orientasi intake september sesi 2012/2013


semua fasilitator uniten intake september 12/13

Assalamualaikum dan salam perpaduan..pergh,dah berhabuk dah blog ak ni,lama sangat tak update,haha.ok,kali ni nak update pasal ak jadi fasi untuk intake september sesi 2012/2013 uniten muadzam shah.first time ak jadi fasi sepanjang duduk kat sini,banyak pengalaman dan perkara yang ak alami sepanjang induksi dan orientasi kali ni.


untuk induksi,biasa2 je,penat pun ada,sebab jadual training pack,dah la pukul 6 dah kena bangun,haha,tapi takpe,sebab makanan dia provide sangat sedap,puas hati beb makan banyak,haha.lupa pulak,first time jadi fasi,n dah diberi jawatan yang sangat berat iaitu penolong ketua fasi,dah la takde pengalaman,mula2 dapat tau tu bajet diorang wat lawak,rupa2nya betul,adei,melepas nak pegang group masa orientasi.walau macamanapun,ak still cuba wat yang terbaik amanah yang telah diberikan tu.

24 habi bersamaan dengan hari isnin,pendaftaran pelajar baru bermula dan ak ditugaskan untuk menjaga ilmiah.for your information,ilmiah tu penempatan untuk student wanita SAHAJA,haha,ak dengan sahabat ak faliq je lelaki yang jaga kat situ.tapi hari tu kitorang dapat kejutan,awal2 kitorang diberitahu student yang masuk 150 sahaja,tetiba hari tu jadi 250,pergh,memang kelam kabut la.walaupun banyak masalah yang berlaku,alhamdulillah la settle la jugak pendaftaran budak2 baru tu.

sebahagian fasi2 lelaki yang katang2,haha
maka bermula la orientasi untuk pelajar2 baru.ingatkan induksi dah bangun awal,orientasi lagi awal rupanya,tido pukul 12@1,pukul 4 pagi dah bangun,haha.sepanjang orientasi banyak kali jugak la ak kena duduk kat depan sbb kena iring vip,tapi serius bosan duduk kat depan,mengantuk pulak tu,memang selalu la ak tertido,haha.lepas tu time LDK ak hanya mampu memerhati,sebab xde group,sob3.

papepun,secara overall,ak enjoy la jadi fasi untuk intake kali ni,dapat kenal ramai orang,kenal dengan pihak atasan uniten dan belajar macamana nak handle program.memang banyak benefit la kalau jadi fasi ni,insyaAllah kalau ad rezeki jadi fasi lagi nanti.rasanya setakat tu je kot entry kali ni,sekian,wassalam~=)

2 comments:

khairul hafizi said...

nk tnye leh x?

khairul hafizi said...

awk ni intake september 2012 erk?awk akmal budak foundation bisnes?